Tijdens de kerstdagen werken we niet met bestellingen. We hebben vrijwel alles op voorraad, om met Kerst iets moois op tafel te kunnen zetten. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken. U bent van harte welkom in onze winkel! Een aantal “specials” zijn wél vooraf te bestellen. Door het vlees door ons te laten…
Lees meerAls winkelmedewerker m/v binnen ons gezellige team heb je veel afwisselend werk: verkoop en afrekening zorgen voor voldoende voorraad bijvullen toonbank maken van pan- en vlugklare producten inpak- en schoonmaakwerkzaamheden Ervaring is niet vereist; klantvriendelijkheid, humor en een doorpakmentaliteit zijn belangrijk. Werktijden zijn in overleg. Salaris is per maand en conform slagers CAO. Kans op…
Lees meerHaaksbergen, 16-10-2020 Beste klanten, graag willen we het besmettingsrisico op het Coronavirus voor onze medewerkers maar ook voor u, als onze klant, zoveel mogelijk beperken. We verzoeken u dan ook vriendelijk maar zeer dringend, om u bij het bezoek aan onze winkel te houden aan de volgende regels: SLAGER, MAG HET IETSJE MEER ZIJN? 1,5…
Lees meer3 x ‘vergeten’ vleessoorten: bavette, longhaas en diamanthaas Lange tijd waren de ‘vergeten groenten’ een grote hit in culi land, en tegenwoordig zien we ook steeds vaker vleessoorten die onterecht in de vergetelheid zijn geraakt op de kaart. Vandaag vertellen we je meer over onze drie favorieten: de bavette, long- en diamanthaas. Bavette Te beginnen…
Lees meerDe openingstijden rond Kerst/Oud en Nieuw zijn bekend! DINSDAG 18/12 tot en met DONDERDAG 20/12: 8.00 – 12.30 en 13.30 – 17.00 VRIJDAG 21/12: 8.00 – 12.30 en 13.30 – 17.00 ZATERDAG 22/12: 8.00 – 12.30 en 13.30 – 16.00 MAANDAG 24/12: 7.30 – 12.30 . Eerste en Tweede Kerstdag zijn we gesloten. De winkel…
Lees meerDe kosten voor het huren van een barbecue (rechthoekig of vierkante variant), pan of spit zijn € 15,- per stuk per dag. Hierbij zijn de kosten voor het gas inbegrepen. U kunt de barbecue reserveren door te bellen onder openingstijden: 053-5721806. We hebben een beperkt aantal apparaten, dus reserveer tijdig! Per gehuurd apparaat vragen wij…
Lees meerWilt u eens iets heel anders op tafel zetten? Probeer dan dit recept eens: RUNDERTONG Benodigdheden: 1 rundertong 1 wortel 2 preien 1 plak knolselderij zout en zwarte peper 2 hardgekookte eieren 2 eetlepels wittewijnazijn olijfolie Leg de rundertong in een pan met ruim water en breng aan de kook. Haal de pan als het…
Lees meerWeet u al wat u op tafel zet tijdens de feestdagen? Een fijne rollade, een mooie biefstuk of een goed gevulde gourmetschaal? Het kan allemaal bij ons. Onze rollades worden stuk voor stuk met de hand geknoopt. Keuze uit vele soorten en de maat bepaalt u zelf! Biefstuk? Ook deze komt in vele soorten. Natuurlijk…
Lees meerGoede voeding draagt bij aan een goede gezondheid. Maatgevend voor gezonde voeding zijn de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Dat komt in grote lijnen neer op gevarieerd en gematigd eten (en voldoende bewegen), voldoende groente en fruit, maar zeker ook met vlees(waren). Het Voedingscentrum heeft dit vertaald in de Schijf van Vijf. De vleessector…
Lees meerDe meest voorkomende wijze van honden voeren (brokken) staat ver af van de manier waarop de wolf (de voorouders van de hond) eet. Het gemak, houdbaarheid en verkrijgbaarheid hebben brokken een enorme vlucht doen nemen. Daarom is sinds enige tijd de terugkeer naar de vers vlees voeding een feit. Steeds meer mensen ontdekken vers vlees…
Lees meer